perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kryesor në gjermanisht

Fjalë: kryesor (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (24): allgemein, erstens, generell, grundlegend, hauptsächlich, kapital, primär, vordere, vorzüglich, wesentlich, zentral, zuerst, oberst, oberste, einheimisch, originell, ursprünglich, prinzipal, elementar, essentiell, grundsätzlich, kräftig, prinzipiell, substantiell
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht kryesor, shqyrtimi kryesor, projekti kryesor, portali kryesor, libri kryesor, lajmi kryesor, kryesor në gjermanisht, allgemein në shqip
kryesor në gjermanisht