perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

në në gjermanisht

Fjalë: (numri i letrave: 2)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (30): an, auf, gegen, gegenüber, herunter, hinauf, in, pro, über, wider, zu, bei, tyrannisieren, für, glauben, hinein, im, innen, innerhalb, inwendig, nach, nieder, um, wo, zurück, abstimmen, allzu, hinter, hinterher, überdies
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht në, në rregull, në mundsh, në kohë, në gjuhën shqipe, në në gjermanisht, an në shqip
në në gjermanisht