perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pushtet në gjermanisht

Fjalë: pushtet (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (23): autorität, berechtigung, bevollmächtigung, ermächtigung, bann, energie, gewalt, kraft, leistung, macht, potenz, stärke, vermögen, wucht, großmacht, mandat, vollmacht, dominanz, herrschaft, kontrolle, oberherrschaft, regierung, vorherrschaft
Vlerësim:
(1.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht pushtet, pushteti ekzekutiv, pushtet pa lavdi, pushtet hijesh, fjala pushteti, pushtet në gjermanisht, autorität në shqip
pushtet në gjermanisht