perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

vjell në gjermanisht

Fjalë: vjell (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (5): ausbrechen, brechen, erbrechen, speien, übergeben
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht vjell, vjellja, vjell ushqimin, vjell facebook, foshnja vjell, vjell në gjermanisht, ausbrechen në shqip
vjell në gjermanisht