perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: gjini

Fjalor: anglisht gjini
Përkthime: weed, rhodium, ancestry, ascendance, birth, fine, kin, lineage, parentage, stem, stock, brand, character, description, form, gait, gender, genre, genus, kind, line, manner, nature, sort, species
gjini në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: plít, dřík, kmen, peň, plemeno, příbuzenstvo, původ, rod, rodina, druh, obor, originál, pohlaví, postavení, povaha, příroda, přirozenost, ráz, typ, znak, způsob
gjini në çeki »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: escardar, rodio, abolengo, alcurnia, casta, cepa, descendencia, familia, linaje, origen, progenitura, ralea, raza, sangre, tronco, calibre, calidad, categoría, clase, especie, estilo, género, laya, manera, modo, naturaleza, orden, sexualidad, suerte, tipo
gjini në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: sarcler, rhodium, couvée, descendance, engeance, famille, genre, gent, lignage, lignée, race, tronc, andouille, envieux, espèce, flan, gabare, hunier, langue-de-chat, manière, nature, saut-de-lit, sexe, sortable, sorte, toile, tonneau, tortillon, type, vouge, wagonnette
gjini në frëngjisht »
Fjalor: bullgare
Përkthime: пол, род, вид, природа
gjini në bullgarisht »
Fjalor: bjellorusisht
Përkthime: падлога, пол, родый, ствол, род, сорт
gjini në bjellorusisht »
Fjalor: estonez
Përkthime: sugu, viis
gjini në estonisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: suku, sukupuoli, laji, poikue, rotu, runko, tukki, laatu, luonne, luonto, tapa, tyyppi
gjini në finlandisht »
Fjalor: grek
Përkthime: γένος, φύλο, είδος, τρόπος, τύπος
gjini në greqisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: spol, rod, način, priroda, vrsta
gjini në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: nem, ródium, nemzetség, faj, fajta, jellem, mód, sajátosság, természet, zsáner
gjini në hungarisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: lytis, seksualumas, veislė, būdas, gamta, giminė, maniera, natūra, prigimtis, rūšis
gjini në lituanisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: género, pavimento, piso, sexo, sexualidade, cepa, estirpe, raça, tronco, espécie, estilo, forma, jaez, laia, maneira, modo, natureza, qualidade, surte
gjini në portugalisht »
Fjalor: slloven
Përkthime: spol
gjini në sllovenisht »
Fjalor: sllovake
Përkthime: sex
gjini në sllovakisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: лан, міст, настил, підлога, піл, полом, рід, тротуар, родій, стовбур, бігти, види, вудка, вудочка, генерація, гонки, жанр, забіг, заїзд, засіб, змагання, клан, манера, напруга, напруження, напружити, напружитися, напружувати, напружуватися, натура, натягати, натягнути, натягти, натягувати, нирка, опис, покоління, порода, породи, порядок, пояснення, природа, прут, раса, расовий, роде, роди, родина, родинний, сімейний, сімейство, сорт, спосіб, ствол, стержень, стрижень, сутність, суттєвість, тип
gjini në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: pleć, rod, rodzaj
gjini në polonisht »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: rhodium, abkunft, abstammung, geburt, geschlecht, rasse, stamm, art, beschaffenheit, charakter, gattung, gemüt, genre, genus, marke, natur, sexualität, sorte, spezies, weise
gjini në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: herkomst, rase, stam, stamme, art, facon, genre, kategori, køn, måde, maner, natur, naturen, slag, slags, sort
gjini në danisht »
Fjalor: italian
Përkthime: discendenza, razza, stirpe, fare, genere, indole, maniera, modo, natura, sorta, specie
gjini në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: ætt, herkomst, rase, slekt, stam, art, beskaffenhet, genre, hankjønn, hunkjønn, intetkjønn, kategori, kjønn, måte, natur, slag, sort
gjini në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: родий, порода, род, вид, манера, пол, природа, сорт
gjini në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: ätt, börd, släkt, stam, art, beskaffenhet, kategori, natur, slag, sort, sortera, typ
gjini në suedisht »
Fjalor: rumun
Përkthime: fire, specie
gjini në rumanisht »

Fjalë të ngjashme

gjini consulting, gjini skifteri, gjini nika, gjini dhe xhensila, gjini portokalli, gjini portokalli tetor 2013, gjini katunari, gjini consulting shpk, gjini dhe rati, gjini portokalli 2014