perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: gjuhë

Fjalor: anglisht gjuhë
Përkthime: clapper, tongue, language, lingo, lingua, parlance, speech, discourse, eulogy, impromptu, oration, saying
gjuhë në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: jazyk, mluva, řeč, hovor, hovořit, mluvení, pojednání, přednáška, projev, promluva, proslov, rozhovor, rozprava
gjuhë në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: sprache, zunge, rede, sprachausgabe, zunft, vortrag
gjuhë në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: sprog, tunge, mål, sprak, tale, afføring, foredrag, mæle, tal
gjuhë në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: lengua, habla, idioma, lenguaje, lengüeta, discurso, estilo, oración, palabra
gjuhë në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: langue, idiome, langage, pâli, romaïque, tapette, zend, discours, laïus, livre, mercuriale, oraison, parler, parole, topo, traité, voix
gjuhë në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: lingua, idioma, linguaggio, discorso, orazione, parlata
gjuhë në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: språk, tunge, mål, anføring, foredrag, føredrag, mæle, tal, tale
gjuhë në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: язык, речь
gjuhë në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: språk, mål, tunge, anförande, anföring, föredrag, tal
gjuhë në suedisht »
Fjalor: bullgare
Përkthime: език
gjuhë në bullgarisht »
Fjalor: bjellorusisht
Përkthime: язык, гаварыць
gjuhë në bjellorusisht »
Fjalor: estonez
Përkthime: keel, kõne
gjuhë në estonisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: kieli, puhe
gjuhë në finlandisht »
Fjalor: grek
Përkthime: γλώσσα
gjuhë në greqisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: jezik, govor, govoriti
gjuhë në kroatisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: liežuvis, kalba, šneka
gjuhë në lituanisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: idioma, legume, língua, linguagem, bala, discurso, fala, acento, conferência, estilo, halo, orais, palavra
gjuhë në portugalisht »
Fjalor: slloven
Përkthime: jezik
gjuhë në sllovenisht »
Fjalor: sllovake
Përkthime: jazyk
gjuhë në sllovakisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: болт, діалект, засув, засувка, ідіома, мова, мовлення, мову, нападаючий, промова, страйкар, тікати, усікти, утікати, фразеологія, язик, пароль, промову
gjuhë në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: jęzor, język, mowa, ozór, ozorek
gjuhë në polonisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: nyelv, nyelvjárás, tájszólás, beszéd, hang
gjuhë në hungarisht »

Fjalë të ngjashme

gjuhë shqipe, gjuhë shqipe dhe letërsi, gjuhë shqipe gramatikë, gjuhë angleze, gjuhë dhe letërsi angleze, gjuhë shqipe ese, gjuhë shqipe gramatika