perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

antik në greqisht

Fjalë: antik (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (3): αρχαιότητα, γέρος, παλαιός
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek antik, antik tv, antik skates, antik indonesia, antik hotel prague, antik hotel istanbul, antik në greqisht, αρχαιότητα në shqip
antik në greqisht