perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kontratë në greqisht

Fjalë: kontratë (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (5): συμβόλαιο, σύμβαση, συμφωνία, σύμφωνο, συνθήκη
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek kontratë, kontratë sipërmarrje, kontratë qiraje, kontratë qeraje, kontratë për shqipërinë, kontratë pune kosovë, kontratë në greqisht, συμβόλαιο në shqip
kontratë në greqisht

Fjalë të ngjashme

var france për ty shelf life