perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

luaj në greqisht

Fjalë: luaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (6): παίζω, έγγραφο, δουλεύω, κάνω, κατασκευάζω, ικανοποιώ
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek luaj, luaj tavell, luaj shak shak, luaj shah, luaj murlan, luaj me piano, luaj në greqisht, παίζω në shqip
luaj në greqisht