perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mbaj në greqisht

Fjalë: mbaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (10): αρπάζω, κρατώ, πιάνω, συλλαμβάνω, διατηρώ, φορώ, μένω, παραμένω, μεταφέρω, περιέχω
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek mbaj, mbaj sukro, mbaj saxophone, mbaj sax, mbaj pepperdine, mbaj mend, mbaj në greqisht, αρπάζω në shqip
mbaj në greqisht