perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

në në greqisht

Fjalë: (numri i letrave: 2)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (9): εναντίον, πάνω, σε, μαζί, με, για, εντός, μέσα, μετά
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek në, në rregull, në mundsh, në kohë, në gjuhën shqipe, në në greqisht, εναντίον në shqip
në në greqisht