perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

përmbaj në greqisht

Fjalë: përmbaj (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (4): αγκαλιάζω, περιορίζω, χαλιναγωγώ, περιέχω
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek përmbaj, përmbaj në greqisht, αγκαλιάζω në shqip
përmbaj në greqisht

Fjalë të ngjashme

poezi braktisje ballë për ballë