perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pesëdhjetë në greqisht

Fjalë: pesëdhjetë (numri i letrave: 10)
Fjalë: shqiptar-grek
Përkthime (1): πενήντα
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: grek pesëdhjetë, pesëdhjetë nuanca të hirta, pesëdhjetë hijet e grisë, pesëdhjetë hijet e greit, pesëdhjetë në greqisht, πενήντα në shqip
pesëdhjetë në greqisht

Fjalë të ngjashme

mendim pozitiv lavdim kurtaj