perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mbrëmje në hungarisht

Fjalë: mbrëmje (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-hungarez
Përkthime (2): est, este
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: hungarez mbrëmje, mbrëmje në hungarisht, est në shqip
mbrëmje në hungarisht

Fjalë të ngjashme

lule orkidea inxhinier gjeodet