perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

anë në italisht

Fjalë: anë (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (28): lardo, lato, pancetta, fianco, pendice, bordo, ciglione, costa, lembo, lido, margine, orlo, pendio, riva, riviera, sponda, bidone, imbroglio, spigolo, ciglio, cresta, cimosa, estremità, faccia, paggio, pagina, parte, valletto
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian anë, anë në italisht, lardo në shqip
anë në italisht

Fjalë të ngjashme

gadishull ne europe