perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

gjurmim në italisht

Fjalë: gjurmim (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (18): analisi, assaggio, collaudo, esame, esperimento, esplorazione, inchiesta, indagine, investigazione, prova, ricerca, richiesta, saggio, studio, visita, informazione, cerca, perquisizione
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian gjurmim, gjurmim në italisht, analisi në shqip
gjurmim në italisht