perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kërkesë në italisht

Fjalë: kërkesë (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (23): domanda, esigenza, istanza, richiesta, pretesa, compito, dovere, funzione, incarico, incombenza, mansione, missione, obiettivo, oggettivo, problema, quesito, traguardo, esigere, necessitare, requisito, bisogno, fabbisogno, necessità
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian kërkesë, letër kërkesë, kërkesë zyrtare, kërkesë për viza-schengen, kërkesë për pushim, kërkesë për punësim, kërkesë në italisht, domanda në shqip
kërkesë në italisht