perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kështu në italisht

Fjalë: kështu (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (18): così, già, quindi, sě, si, sì, talmente, tanto, comizio, incontro, raduno, ritrovo, riunione, conseguentemente, dunque, orbene, perciò, pertanto
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian kështu, kështu foli zarathustra, kështu fliste zaratustra, kështu në italisht, così në shqip
kështu në italisht