perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kryesor në italisht

Fjalë: kryesor (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (22): basilare, capitale, cardinale, centrale, eminente, essenziale, generale, generico, maestro, precipuo, primario, primo, principale, aborigeno, originale, originario, primitivo, padrone, fondamentale, importante, sostanziale, vitale
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian kryesor, shqyrtimi kryesor, projekti kryesor, portali kryesor, libri kryesor, lajmi kryesor, kryesor në italisht, basilare në shqip
kryesor në italisht

Fjalë të ngjashme

ftua italisht mbys-f105h