perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

lidhje në italisht

Fjalë: lidhje (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (29): catena, legame, vincolo, collegamento, articolazione, associazione, attacco, combinazione, connessione, fusione, giuntura, giunzione, guarnizione, lega, legamento, raccordo, spinello, unificazione, unione, composto, federazione, nesso, rapporto, relazione, servizio, sindacato, connettore, legatura, slot
Vlerësim:
(1.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian lidhje, lidhje serioze, lidhje sekrete, lidhje online, lidhje martesore, lidhje librash, lidhje në italisht, catena në shqip
lidhje në italisht