perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mbaj në italisht

Fjalë: mbaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (50): accalappiare, acchiappare, acciuffare, adunghiare, afferrare, agguantare, catturare, cogliere, ghermire, impugnare, mantenere, prendere, presa, ritenere, sequestrare, tenere, conservare, indossare, portare, calzare, vestire, caldeggiare, puntellare, reggere, sorreggere, sostegno, sostenere, dimorare, restare, rimanere, stare, muovere, recare, rimuovere, riportare, spostare, trasferire, trasferirsi, traslocare, trasportare, detenere, abbracciare, accludere, capire, comprendere, contenere, includere, intendere, racchiudere, rinchiudere
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian mbaj, mbaj sukro, mbaj saxophone, mbaj sax, mbaj pepperdine, mbaj mend, mbaj në italisht, accalappiare në shqip
mbaj në italisht