perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

ndaj në italisht

Fjalë: ndaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (12): condividere, dividere, spartire, disimpegnare, distaccare, isolare, separare, staccare, spiccare, distribuire, dissociare, separarsi
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian ndaj, ndajme nje shpirt, ndaje coca colen, ndaje coca cola me, ndaj nje coca me, ndaj nje coca cola me jonen, ndaj në italisht, condividere në shqip
ndaj në italisht

Fjalë të ngjashme

berber carpet cost