perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

shenjë në italisht

Fjalë: shenjë (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (35): bersaglio, chiusura, disegno, fine, goal, gol, meta, mira, obiettivo, oggettivo, porta, progetto, proposito, scopo, segno, traguardo, destinazione, affisso, dimostrazione, distintivo, indizio, marchio, sintomo, disco, emblema, quadrante, scudo, bollo, francobollo, insegna, accenno, cartello, cenno, indicazione, segnale
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian shenjë, shenjë në italisht, bersaglio në shqip
shenjë në italisht