perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

shqetësoj në italisht

Fjalë: shqetësoj (numri i letrave: 9)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (36): affannare, importunare, molestare, straziare, tormentare, torturare, vessare, disturbo, fastidio, grana, guaio, imbarazzo, impaccio, scocciatura, seccatura, agitarsi, angosciare, inquietare, turbare, disturbare, frastornare, imbarazzare, impedire, incomodare, infastidire, interrompere, ostacolare, perturbare, affannarsi, affaticarsi, faticare, stentare, afflizione, cruccio, grattacapo, preoccupazione
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian shqetësoj, shqetësoj në italisht, affannare në shqip
shqetësoj në italisht

Fjalë të ngjashme

pull and bear greece