perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në italisht

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-italian
Përkthime (24): conduttura, corso, decorso, quotazione, sequenza, serie, successione, catena, legame, vincolo, coda, fila, collezione, filare, governo, grado, ordine, rango, riga, schiera, seria, verso, poesia, catenina
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: italian varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në italisht, conduttura në shqip
varg në italisht