perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: jashtë

Fjalor: anglisht jashtë
Përkthime: affectation, attitude, away, beside, besides, beyond, except, furthermore, off, out, pose, posing, posture, sham, ultra
jashtë në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: atituda, dále, kromě, leda, mimo, postoj, póza, stanovisko, vedle, vyjma
jashtë në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: haltung, lage, pose, stellung
jashtë në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: bak, borte, bortkom, ekstra, holdning, pose, positur
jashtë në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: actitud, además, allende, fuera, menos
jashtë në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: attitude, au-delà, hors, outre, pose, posture, sauf, sous, ultra
jashtë në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: aldilà, atteggiamento, fuori, intenzione, portamento, posa, posizione, tranne
jashtë në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: bak, borte, bortom, ekstra, etterskudd, holdning, pose, positur, ut, utanfør, utenfor, utom
jashtë në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: вне, кроме, отношение, поза
jashtë në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: bortom, pose, utanför, utom
jashtë në suedisht »
Fjalor: bullgare
Përkthime: отношение
jashtë në bullgarisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: asenne, asento, kanta
jashtë në finlandisht »
Fjalor: grek
Përkthime: πόζα, στάση, συμπεριφορά
jashtë në greqisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: držanje, izvan, osim
jashtë në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: kivéve, póz
jashtë në hungarisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: atitude, fora, menos, postura
jashtë në portugalisht »
Fjalor: rumun
Përkthime: atitudine, poziţie
jashtë në rumanisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: відношення, за, завод, із-поза, насадження, поза, позиція, посадити, рослина, саджати, садити, ставлення
jashtë në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: poza
jashtë në polonisht »