perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

përveç në kroatisht

Fjalë: përveç (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-kroat
Përkthime (2): izvan, osim
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: kroat përveç, përveç në kroatisht, izvan në shqip
përveç në kroatisht