perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: kujë

Fjalor: anglisht kujë
Përkthime: complaint, lamentation, nag, yammer
kujë në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: bědování, nářek
kujë në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: jammer
kujë në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: klage
kujë në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: lamento, lástima, queja
kujë në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: geignement, jérémiade, lamentation
kujë në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: lamentela, lamento
kujë në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: klage
kujë në norvegjisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: klagan, klave
kujë në suedisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: lamento, lástima
kujë në portugalisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: narzekanie
kujë në polonisht »