perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: leckë

Fjalor: anglisht leckë
Përkthime: rag, mop, swab, tatter, raggedness
leckë në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: cancour, cár, hadr
leckë në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: alttextilien, fetzen, lappen, lumpen, putzlappen
leckë në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: klud, lap, lømmel, pjalt, skarv, skurk, frille
leckë në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: trapo, andrajo, estraza, guiñapo, harapo, pingajo
leckë në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: arsouille, chiffon, faquin, gredin, guenille, loque, mâtin, pleutre, chiffe, haillon, lambeau, panne, pendeloque
leckë në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: cencio, straccio, pezza, brandello
leckë në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: fille, klut, lømmel, skarv, skurk, slamp, trafsa
leckë në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: тряпка, лохмотья
leckë në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: skarv, skurk, slamp, trasa, klut
leckë në suedisht »
Fjalor: bullgare
Përkthime: парцал
leckë në bullgarisht »
Fjalor: bjellorusisht
Përkthime: ануча, лахмоцце
leckë në bjellorusisht »
Fjalor: estonez
Përkthime: kalts
leckë në estonisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: lumppu, repale, riepu, ryysy
leckë në finlandisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: krpa
leckë në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: rongy, cafat
leckë në hungarisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: skarmalas, skuduras
leckë në lituanisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: andrajo, farrapo, trapo
leckë në portugalisht »
Fjalor: rumun
Përkthime: cârpă
leckë në rumanisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: ганчірка, дурень, лахміття
leckë në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: gałgan, szmata, łachman
leckë në polonisht »