perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

anë në lituanisht

Fjalë: anë (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-lituanez
Përkthime (9): pusė, šonas, krantas, kraštas, pajūris, pakrantė, paraštė, šlaitas, puslapis
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: lituanez anë, anë në lituanisht, pusė në shqip
anë në lituanisht