perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

luaj në lituanisht

Fjalë: luaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-lituanez
Përkthime (7): dėtis, groti, lošti, dokumentas, dirbti, gaminti, veikti
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: lituanez luaj, luaj tavell, luaj shak shak, luaj shah, luaj murlan, luaj me piano, luaj në lituanisht, dėtis në shqip
luaj në lituanisht

Fjalë të ngjashme

fletë dafne