perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

profesor në lituanisht

Fjalë: profesor (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-lituanez
Përkthime (2): dėstytojas, profesorius
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: lituanez profesor, professor proton, professor green, professor female, profesor zellagro, profesor sahetapy, profesor në lituanisht, dėstytojas në shqip
profesor në lituanisht