perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

rrezik në lituanisht

Fjalë: rrezik (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-lituanez
Përkthime (3): grėsmė, pavojus, rizika
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: lituanez rrezik, rreziku financiar, rrezik vdekje, rrezik tirona, rrezik nga minat, rrezik maksimal, rrezik në lituanisht, grėsmė në shqip
rrezik në lituanisht