perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në lituanisht

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-lituanez
Përkthime (12): grandinė, grandinėlė, eilė, greta, režimas, valdžia, vyriausybė, aibė, eilėraštis, poema, poezija, vėrinys
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: lituanez varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në lituanisht, grandinė në shqip
varg në lituanisht