perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: normë

Fjalor: anglisht normë
Përkthime: norm, orthodoxy, rate, standard
normë në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: norma, normál, pravidlo
normë në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: niveau, norm, regel
normë në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: norm, regel, standard
normë në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: estándar, norma, pauta
normë në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: norme, principe, règle
normë në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: norma
normë në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: norm, regel, standard
normë në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: норма, стандарт
normë në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: norm, standard
normë në suedisht »
Fjalor: bullgare
Përkthime: норма, стандарт
normë në bullgarisht »
Fjalor: bjellorusisht
Përkthime: норма
normë në bjellorusisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: normi, sääntö
normë në finlandisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: norma, pravilo
normë në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: norma, szabvány
normë në hungarisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: norma
normë në lituanisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: norma, pauta
normë në portugalisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: відзначити, відмітити, відмічати, відтиск, знак, курс, марка, міра, мітка, норма, ознака, оцінити, оцінка, оцінювати, позначати, позначення, позначити, позначка, покажчик, помітити, помічати, потужність, прикмета, пропорція, розглядати, розглянути, розцінка, слід, ставка, ступінь, тариф, ціна, швидкість, штамп
normë në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: norma
normë në polonisht »