perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: pëllet

Fjalor: anglisht pëllet
Përkthime: bellow, bray, heehaw, hee-haw, holler, howl, low, moo, roar
pëllet në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: bučet, burácet, dunět, hučet, hulákat, hýkat, řičet, řvát, skučet, výt
pëllet në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: brüllen
pëllet në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: bølg, brøle, dån
pëllet në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: berrear, bramar, mugir, rebuznar, rugir
pëllet në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: barrir, beugler, braire, chialer, gronder, hurler, meugler, mugir, raire, rauquer, rugir, vociférations
pëllet në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: muggire, ragliare, ruggire, ululare, urlare
pëllet në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: bøla, brake, brøle, dån, ropa
pëllet në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: реветь, рычать, рявкать
pëllet në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: böla, dån, ropa, ryta, vråla
pëllet në suedisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: ammua, kiljua
pëllet në finlandisht »
Fjalor: grek
Përkthime: βρυχώμαι, γκαρίζω, μουγκρίζω, ωρύομαι
pëllet në greqisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: bőgni, ordítani, üvölt
pëllet në hungarisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: bramar, mugir, rebuçar, rugir
pëllet në portugalisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: ryczeć
pëllet në polonisht »