perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: përzemërsi

Fjalor: anglisht përzemërsi
Përkthime: cordiality, dearness, hospitality, warmth
përzemërsi në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: vroucnost
përzemërsi në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: herzlichkeit, innigkeit, wärme
përzemërsi në gjermanisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: afección, cordialidad
përzemërsi në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: affectuosité, cordialité
përzemërsi në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: calorosità
përzemërsi në italisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: радушие, сердечность
përzemërsi në rusisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: serdeczność
përzemërsi në polonisht »