perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kryesor në portugalisht

Fjalë: kryesor (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-portugalisht
Përkthime (18): básico, capital, cardinal, central, fundos, general, geral, maiúscula, principal, sumo, superior, aborígene, indígena, original, primário, primitivo, essencial, fundamental
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: portugalisht kryesor, shqyrtimi kryesor, projekti kryesor, portali kryesor, libri kryesor, lajmi kryesor, kryesor në portugalisht, básico në shqip
kryesor në portugalisht