perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

acaroj në rusisht

Fjalë: acaroj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-rusisht
Përkthime (21): дразнить, поддразнивать, раздражать, злить, заряжать, нагружать, обременять, отягощать, нагрузить, обременить, отяготить, ухудшать, ухудшить, озлобить, раздражить, раздразнить, растравливать, растравлять, разбередить, растравить, раздосадовать
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: rusisht acaroj, acaroj në rusisht, дразнить në shqip
acaroj në rusisht

Fjalë të ngjashme

me padurim dashuri dhe ndeshkim