perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kryesor në rusisht

Fjalë: kryesor (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-rusisht
Përkthime (17): ведущий, всеобщий, главный, капитал, основной, верховный, передний, первичен, первичный, первобытен, первобытный, первоначальный, подлинник, босс, принципиален, принципиальны, принципиальный
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: rusisht kryesor, shqyrtimi kryesor, projekti kryesor, portali kryesor, libri kryesor, lajmi kryesor, kryesor në rusisht, ведущий në shqip
kryesor në rusisht