perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kthej në rusisht

Fjalë: kthej (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-rusisht
Përkthime (23): вертеть, вращать, крутить, закисать, прокисать, оборачивать, обращать, вращение, оборачиваемость, оборот, обращение, поворот, революция, отвращать, перевертывать, перевёртывать, искажать, перевирать, переворачивать, повертывать, повёртывать, возвращать, отрыгивать
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: rusisht kthej, kthej në rusisht, вертеть në shqip
kthej në rusisht