perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mbaj në rusisht

Fjalë: mbaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-rusisht
Përkthime (27): захватывать, конфисковать, ловить, схватывать, улавливать, ухватывать, хватать, держать, сдерживать, консервировать, содержать, помещать, носить, проносить, натаскивать, поддерживать, пребыть, двигать, перемещать, переносить, удержать, удерживать, включать, вмещать, заключать, охватывать, понимать
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: rusisht mbaj, mbaj sukro, mbaj saxophone, mbaj sax, mbaj pepperdine, mbaj mend, mbaj në rusisht, захватывать në shqip
mbaj në rusisht