perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: shkumës

Fjalor: anglisht shkumës
Përkthime: chalk
shkumës në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: křída
shkumës në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: kreide
shkumës në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: kridt
shkumës në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: creta, tiza
shkumës në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: craie, crétacé
shkumës në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: gesso
shkumës në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: krita, kritt
shkumës në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: мел
shkumës në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: krita
shkumës në suedisht »
Fjalor: estonez
Përkthime: kriit
shkumës në estonisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: liitu
shkumës në finlandisht »
Fjalor: grek
Përkthime: κιμωλία
shkumës në greqisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: kreda
shkumës në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: kréta
shkumës në hungarisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: kreida
shkumës në lituanisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: giz, greda, gris
shkumës në portugalisht »
Fjalor: sllovake
Përkthime: krieda
shkumës në sllovakisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: kreda
shkumës në polonisht »