perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: shpretkë

Fjalor: anglisht shpretkë
Përkthime: milt, spleen
shpretkë në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: slezina
shpretkë në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: milz
shpretkë në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: milt
shpretkë në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: bazo
shpretkë në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: rate
shpretkë në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: milza
shpretkë në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: milt
shpretkë në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: селезенка, селезёнка
shpretkë në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: milt
shpretkë në suedisht »
Fjalor: grek
Përkthime: σπλήνα
shpretkë në greqisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: blužnis
shpretkë në lituanisht »
Fjalor: sllovake
Përkthime: slezina
shpretkë në sllovakisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: селезінка
shpretkë në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: śledziona
shpretkë në polonisht »