perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: shtyp

Fjalor: portugalisht shtyp
Përkthime: gravar
shtyp në portugalisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: wyżej
shtyp në polonisht »

Fjalë të ngjashme

shtypi i dites, shtypi sot, shtypi roze, shtypi shqiptar sot, shtypi dites gazeta telegraf, shtypi i dites gazeta panorama, shtypi i dites gazeta dita, shtypi i dites gazeta standard, shtypi i dites gazeta ballkan, shtypi i dites gazeta tirana observer