perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në spanjisht

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-spanjisht
Përkthime (27): curso, serie, sucesión, cadena, grillos, prisión, traba, vínculo, cola, ronda, fila, gobierno, grada, hila, hilera, rango, régimen, ringlera, conjunto, seguida, versículo, verso, poema, poesía, renglón, rima, collar
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: spanjisht varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në spanjisht, curso në shqip
varg në spanjisht