perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

administratë në ukrainisht

Fjalë: administratë (numri i letrave: 12)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (33): адміністрація, господарювання, застосування, керівництво, менеджмент, управління, урядування, чинення, бюро, відомство, вказівка, врядування, директива, дирекція, диспозиція, дія, інструкція, кабінет, контора, лідерство, напрям, напрямок, настанова, операція, офіс, посада, постанова, робота, розпорядження, руль, стерно, уряд, урядовий
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas administratë, administratë në ukrainisht, адміністрація në shqip
administratë në ukrainisht