perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

aksident në ukrainisht

Fjalë: aksident (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (45): аварія, бомбардування, випадок, грюк, грюкіт, екстреність, зіткнення, знесилення, зруйнувати, катастрофа, крайність, крах, ламання, надзвичайний, несподіванка, обрушитися, розбивати, розбити, руйнувати, спішність, структура, терміновість, тріск, брухт, випадковість, авантюра, діло, доля, інцидент, коробка, нагода, обставина, подія, поширення, предмет, пригода, річ, скриня, случай, справа, удача, футляр, чохол, щастя, явище
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas aksident, aksident tragjik ne kukes, aksident sot ne tirane, aksident ne tirane, aksident ne sauk, aksident ne pogradec, aksident në ukrainisht, аварія në shqip
aksident në ukrainisht