perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

antik në ukrainisht

Fjalë: antik (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (12): античний, античність, старовина, стародавність, древній, поважний, преподобний, сивий, старовинний, шановний, стародавній, історичний
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas antik, antik tv, antik skates, antik indonesia, antik hotel prague, antik hotel istanbul, antik në ukrainisht, античний në shqip
antik në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

hyj folja zë punë dore me rruza