perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

bëj në ukrainisht

Fjalë: bëj (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-ukrainas
Përkthime (121): виконайте, виконайтеся, виконати, виконувати, винагорода, виплатити, виплачувати, виступати, виступити, відбивати, відбити, віддзеркалити, віддзеркалювати, відображати, відображувати, відобразити, відплата, відстрочити, відстрочувати, вчинити, вчиняти, зайнятися, заплатити, зарплата, зробити, міркувати, мочіться, передбачати, передбачити, передбачте, передчувати, плата, платити, платня, робити, розійдіться, розплата, сплатити, сплачувати, сподіватися, чекати, ведмідь, вигадати, вигадувати, виготовити, виготовляти, виробіть, виробляти, витримати, витримувати, відновити, відновлювати, відтворити, відтворювати, генеруйте, доставити, доставляти, доставте, завдавати, завдати, народіть, нести, носити, одержати, одержувати, отримайте, перенести, переносити, підробити, підробляти, породжувати, породити, поставити, постачати, промовити, промовляти, репродукувати, родити, створіть, створювати, сфабрикувати, уродити, утворити, утворювати, фабрикувати, чинність, відкладати, відкласти, будувати, виникати, виникнути, влаштовувати, влаштувати, встановити, встановіть, встановлювати, започатковувати, започаткувати, засновувати, заснувати, збудувати, знайдений, знайтися, компонувати, конструктор, конструювати, новісінький, побудувати, поставати, постати, пофарбувати, складати, скласти, скомпонувати, спорудити, створити, творити, установити, установлювати, фарбувати, вдіяти
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: ukrainas bëj, bëj në ukrainisht, виконайте në shqip
bëj në ukrainisht

Fjalë të ngjashme

me titra shqip faqe shqiptare